Kupnja instrumenata putem leasinga

 

Poštovani kolege,

20.3.2014. potpisali smo ugovor sa UNICREDIT Leasingom o povoljnom financiranju kupnje geodetskih instrumenata  putem leasinga -  po najpovoljnim uvijetima s nižom godišnjom kamatnom stopom.

Ova mogućnost namjenjena je mladim firmama da bi uz ne veliko financijsko ulaganje na samom početku poslovanja mogli nabaviti vrhunsku opremu neophodnu za rad te bili konkurentni na tržištu.

Također odnosi se i na ostale firme koju žele obnoviti svoj instrumentarij, nabaviti još opreme i slično.

Oprema se financira putem FINANCIJSKOG leasinga u trajanju 12/24/36/48 mjeseci s najmanjim brutto (sa PDV) iznosom od 5000EUR.
Kod ovog sustava financiranja, korisniku opreme odmah se izdaje R1 za kupljenu opremu da bi mogao koristiti iznos PDVa kao predporez i opremu odmah stavio u trošak poslovanja firme. Izdavatelju leasinga korisnik plaća mjesečne rate do konačne otplate predmeta leasinga.

Prednost ovog načina financiranja, je što korisnik prema svojim vlastitim mogućnostima i željama dogovara uvijete, rok otplate i visinu mjesečne rate. Bez jamaca, hipoteka i drugih ograničavajućih faktora.

Ukoliko ste zainteresirani za ovaj način financiranja ili samo trebate informaciju, kontaktirajte nas radi dodatnih informacija i izračuna.

Sve informacije o cijenama putem leasinga na www.geosustavi.hr i www.stonex.hr satavljene su prema kalkulatoru financijskog leasinga uz 30% učešća na 36 mjeseci i informativnog su karaktera. Ne preuzimamo odgovornost zbog pogrešno računatih cijena. Cijene mogu varirati obzirom na tečaj €.