Kupnja instrumenata putem leasinga


 

Poštovani kolege,

U dogovoru s RAIFFEISEN LEASING d.o.o. pripremili smo povoljno financiranje kupnje geodetskih instrumenata  putem leasinga -  po vrlo povoljnim uvijetima.

Ova mogućnost posebno je namjenjena firmama da bi uz ne veliko financijsko ulaganje a za potrebe svog poslovanja poslovanja mogli nabaviti vrhunsku opremu neophodnu za rad te bili konkurentni na tržištu.


Što je LEASING?
(klikni na gornji link)

Oprema se financira putem FINANCIJSKOG leasinga u trajanju 12/24/36 mjeseci s najmanjim brutto (sa PDV) iznosom od 5000EUR.
Kod ovog sustava financiranja, korisniku opreme odmah se izdaje R1 za kupljenu opremu da bi mogao koristiti iznos PDVa kao predporez i opremu odmah stavio u trošak poslovanja firme. Izdavatelju leasinga korisnik plaća mjesečne rate do konačne otplate predmeta leasinga.

Prednost ovog načina financiranja, je što korisnik prema svojim vlastitim mogućnostima i željama dogovara uvijete, rok otplate i visinu mjesečne rate. Bez jamaca, hipoteka i drugih ograničavajućih faktora.

Ukoliko ste zainteresirani za ovaj način financiranja ili samo trebate informaciju, kontaktirajte nas ili direktno Raiffeisen Leasing, gđa. Ivana Aničić na tel.
021/45 94 25, Mob. 098/9836-653, ivana.anicic@rl-hr.hr radi dodatnih informacija.

Sve informacije o cijenama putem leasinga na www.geosustavi.hr satavljene su prema RL kalkulatoru financijskog leasinga uz 30% učešća na 36 mjeseci i informativnog su karaktera s uračunatim troškom obrade leasinga. Ne preuzimamo odgovornost zbog pogrešno računatih cijena.