STONEX U HRVATSKOJ

 

GEO SUSTAVI d.o.o. potpisuju ugovor sa talijanskom tvrtkom STONEX EUROPE s.r.l. u prosincu 2010. godine, te postajemo ovlašteni zastupnici za prodaju cjelokupnog proizvodnog asortimana STONEX. Ovim ugovorom definiran je način prodaje, cjenik, jamstvo, podrška te održavanje i servis. U prosincu 2011. god. zahvaljujući izuzetnim rezultatima prodaje, ugovor o zastupanju STONEX EUROPE s.r.l. proširujemo i na područja Slovenije i Bosne i Hercegovine.

Tijekom godina 2011, 2012, Stonex u Hrvatskoj bilježi nevjerojatan uspjeh. Postaje jedan od najprodavanijih brandova geodetskih instrumenata. Razlog tome su odlični instrumenti, vrlo pouzdani gotovo bez kvarova. Naravo i najbolja cijena, omjer uloženo/dobijeno igra ulogu. GEO SUSTAVI d.o.o. ulaže u ljudstvo, obuku i servisnu podršku, pa tako nudimo i najopremljeniji servis geodetskih instrumenata u Hrvatskoj.

2013/14. godine, u samo 3 godine, Stonex preuzima vodstvo na Hrvatskom tržištu po broju prodanih instrumenata.

Stonex iako relativno mladi proizvođač geodetskih instrumenata, uzdrmao je usnulu scenu geodetskih instrumenata, tako da su u nekim zemljama (pa tako i u HR) "glavni" igrači izgubili veći dio tržišta.

Prateći trendove u tehnologiji, dizajnu i jednostavnosti uporabe, Stonex u kontinuitetu izbacuje sve novije i naprednije modele GNSS prijemnika i stanica na tržište.

Nakon Trimble-a, STONEX prvi na tržište izbacuje GNSS prijemnik sa žiroskopom za redukciju nagnutosti štapa još 2014. godine. Interna inercijalna jedinica (IMU) još je i danas jedna od najnaprednijih.  2014. godine STONEX izbacuje prvi ALL IN ONE 3D skener - integrirani skener s dvije kamere i WebUI zakontrolu skenera sa telefonom , tabletom ili laptopom (Win, iOS ili Android). Dobiva i Wichman nagradu za najinovativniji skener 2015. godine.

STONEX je u Hrvatskoj dostupan na dvije adrese GEO SUSTAVI d.o.o. Split i GEO SUSTAVI d.o.o. Zagreb. Na obje adrese nalazi se i servis za elektroniku a na Zagrebačkoj adresi i specjalizirani ovlašteni servis za optiku i elektroniku (za optičke instrumente i GNSS).

GEO SUSTAVI d.o.o. prati trendove razvoja tehnologije i razvijanja tržišta te sukladno tome pojačava svoje kapacitete i osigurava najnovije servisne tehnologije i znanje. Da smo na samom vrhu na geodetskom tržištu, svjedoči jako velik broj zadovoljnih korisnika i kupaca, koji se iznova vraćaju i obnavljaju instrumentarij.

Osim prodaje, stojimo na raspolaganju i za savjetovanje prilikom nabavke opreme, brze isporuke, profesionalne obuke i kasnije podrške korisnicima. S Vama smo cijelim putem!

GEO SUSTAVI d.o.o.