STONEX R2W Plus II nova je totalna stanica za 2017 godinu s novim tehnološkim rješenjima. Uz sve napredne značajke prethodnog modela, dodan je novi brži procesor, beskonačni vijci za fini pomak i bočna tipka za okidanje mjerenja, što sve zajedno u konačni štedi vrijeme pri radu na terenu. Visoke je točnosti 2" i 2mm, a cijenom pristupačan svakom geodetskom uredu koji treba preciznu i pouzdanu stanicu.

R2W Plus II ima obostrani ekran na dodir u boji, koji u potpunosti podržava grafiku uz pomoć MicroSurvey FieldGenius ili CARLSON SurvCE terenskog programa (kompatibilan sa DXF vektorskim i rasterskim formatima) a što omogućuje vrlo pregledan i transparentan terenski rad (rad s pozadinskim mapama).

Precizni laserski daljinomjer (Laser class 1-3R) ima vidljivu jasnu lasersku nišansku točku i dometa je 500m bez prizme uz točnost mjerenja kuteva 2" i točnost mjerenja duljine na prizmu od 2mm. R2W Plus II je IP55 vodootporan i otporan na prašinu, za rad u nepovoljnim uvjetima.
Kvalitetna kristalno čista optika omogučuje vrlo precizno viziranje i veliku svjetloću slike durbina, čemu pridonosi i osvjetljeni nitni križ za rad u uvjetima slabe svjetlosti.
USB/MiniUSB portovi osiguravaju komunikaciju s računalom uz internu memoriju od 2GB za spremanje podataka.

 


Vijak za beskonačni pomak durbina
 

Vijak za horizontalni beskonačni pomak i
tipka za okidanje mjerenja

      

Važnije tehničke značajke:

- vijci za beskonačni fini pomak
- bočna tipka za okidanje mjerenja
- Windows CE 7 OS
- obostrani dodirni grafički ekran u boji
- domet lasera do 500m
- kutna točnost 2" ; točnost duljine 2mm
- integriran laserski visak
- dvo-osni kompenzator, digitalna libela
- alphanumerička tipkovnica - OBOSTRANA
- vrijeme mjerenja bez prizme 1 sek
- interna memorija 2GB
- USB+MiniUSB za prijenos podataka + RS232C
- baterija za 9-12 sati rada
- Bluetooth
- Jamstvo 2. godine
- težina 5.5 kg s baterijom
ON - BOARD terenski programi


MicroSurvey FIELD Genius

Stanica R2W Plus opremljenja je jednim od najjačih programa za totalne stanice, Micro Survey - Field Genius, koji osigurava zaista sve potrebne programe za izvršenje geodetskih zadataka. Rad sa pozadinskim mapama, vektorskim i rasterskim, snimanje, offset, iskolčenje, površine, presjeci, rad sa layerima, točka od linije, ... unos i prijenos podataka u različitim formatima.

 

 

 

CARLSON SurvCE

Poznati program za GNSS prijemnika od sad i u stanici R2WPlus. Koristite stanicu i GNSS prijemnik s itim softverom za bolje i lakše povezivanje podataka u uredu i na terenu. Kombinirajte sirove podatke u cilju stvaranja jedinstvenog posla (Job File) dobivenih mjerenjem stanicom ili GNSS prijemnikom. Detaljnije

 

tehničke karakteristike  download