totalna stanica

STONEX R2W 1" 1000 totalna stanica visoke točnost 1" i 1mm, najnoviji je proizvod, vrhunskih karakteristika, a cijenom pristupačan svakom geodetskom uredu koji treba preciznu i pouzdanu stanicu.

R2W Plus ima obostrani ekran na dodir u boji, koji u potpunosti podržava grafiku uz pomoć MicroSurvey FieldGenius ili CARLSON SurvCE terenskog programa (kompatibilan sa DXF vektorskim i rasterskim formatima) a što omogućuje vrlo pregledan i transparentan terenski rad (rad s pozadinskim mapama).

Precizni laserski daljinomjer (Laser class 1-3R) ima vidljivu jasnu lasersku nišansku točku i dometa je 1000m bez prizme uz točnost mjerenja kuteva 1" i točnost mjerenja duljine na prizmu od 1mm. R2W Plus je IP55 vodootporan i otporan na prašinu, za rad u nepovoljnim uvjetima.

Kvalitetna kristalno čista optika omogučuje vrlo precizno viziranje i veliku svjetloću slike durbina, čemu pridonosi i osvjetljeni nitni križ za rad u uvjetima slabe svjetlosti.
USB i MiniUSB portovi osiguravaju komunikaciju s računalom uz internu memoriju od 2GB za spremanje podataka.

Važnije tehničke značajke:

- Windows CE 7 OS
- obostrani dodirni grafički ekran u boji
- domet lasera do 1000m
- kutna točnost 1" ; točnost duljine  1mm
- integriran laserski visak
- dvo-osni kompenzator, digitalna libela
- alphanumerička tipkovnica - OBOSTRANA
- vrijeme mjerenja bez prizme 0.7 sek
- interna memorija 2GB
- USB+MiniUSB za prijenos podataka + RS232C
- baterija za 9-12 sati rada
- Bluetooth
- Jamstvo 2. godine
- težina 6.5 kg s baterijomON - BOARD terenski programi


MicroSurvey FIELD Genius

Stanica R2W Plus opremljenja je jednim od najjačih programa za totalne stanice, Micro Survey - Field Genius, koji osigurava zaista sve potrebne programe za izvršenje geodetskih zadataka. Rad sa pozadinskim mapama, vektorskim i rasterskim, snimanje, offset, iskolčenje, površine, presjeci, rad sa layerima, točka od linije, ... unos i prijenos podataka u različitim formatima.

 

 

 

CARLSON SurvCE

Poznati program za GNSS prijemnika od sad i u stanici R2WPlus. Koristite stanicu i GNSS prijemnik s itim softverom za bolje i lakše povezivanje podataka u uredu i na terenu. Kombinirajte sirove podatke u cilju stvaranja jedinstvenog posla (Job File) dobivenih mjerenjem stanicom ili GNSS prijemnikom. Detaljnije

 

tehničke karakteristike  download